Last Updated: 12 October, 2017
 
Select a News Item: 

Rabo bank
Willaarts & Willaarts

WEDSTRIJD REGLEMENTEN 2017 - Honkbal en Softbal

 

Op wedstrijden in verschillende competities die onder auspiciën van de KNBSB worden georganiseerd, zijn de volgende documenten van toepassing:

  1. Spelregels
  2. Reglementen van Wedstrijden
  3. Regelkaarten
  4. Competitiebepalingen

Op deze pagina vindt u linkjes naar de verschillende Reglementen van Wedstrijden en Competitiebepalingen. De Spelregels Honkbal en Softbal vindt u op een andere pagina, te bereiken via de menuknop Spelregels aan de linkerkant van deze pagina.

Klik hieronder op een titel om het betreffende document te openen of te downloaden.

Reglementen van Wedstrijden

Regelkaarten

Hieronder vindt u per sport en leeftijdscategorie een zogenaamde 'Regelkaart' (alleen voor de Wedstrijdsport). Deze regelkaart is een beknopte weergave van de bepalingen in het Reglement van Wedstrijden Wedstrijdsport.
Handig voor een coach, teambegeleider of scheidsrechter! Bijvoorbeeld: U kunt deze regelkaart uitprinten, lamineren en in de bestuurskamer/clubhuis neerleggen, zodat deze regelkaart altijd even snel kan worden geraadpleegd.

Deze regelkaarten zijn ontwikkeld in plaats van de gebruikelijke matrixen. De informatie op deze kaarten is uitgebreider dan wat u altijd in de matrixen kon terugvinden.

Mochten er verschillen tussen het reglement en een regelkaart zijn, dan is de inhoud van het Reglement van Wedstrijden Wedstrijdsport altijd leidend.

Competitiebepalingen