Op deze site kunt u ook uw materialen en kleding direct bestellen bij COVEE, de clubleverancier en sponsor van GRYPHONS.

Klik op deze link www.covee.nl en dan komt u op de COVEE website.  Hier vindt u alle honkbal en softbal materialen en deze zijn direct online te bestellen.

Voor het bestellen van GRYPHONS kleding klikt u hier op  https://baseball.covee.nl/teamuniforms/dutch_teams/gryphons 

 

LET OP: 

- Bij het bestellen van broeken: 

--- Voor Honkbal bestel je een effen kleur GRIJS  zonder bies

--- Voor Beeball en Pupillen (honkbal en softbal) bestel je een effen kleur GRIJS  zonder bies

--- Voor Softbal (Aspiranten, Junioren, Senioren) bestel je een effen kleur NAVY broek zonder bies.

- Bij het bestellen van sokken: alleen de effen kleur oranje te bestellen

 U betaalt rechtstreeks aan COVEE en na ontvangst van uw betaling worden de artikelen thuis gestuurd.  Ophalen in de COVEE winkel in Papendrecht kan  natuurlijk ook.

 

=============

 

Ieder team wil graag een stukje eigen herkenbaarheid en dat kan in verschillende vormen, met name in de kleding, tot uitdrukking komen. Er is echter wel een verplichting dat teams van Gryphons een uniforme uitstraling hebben in alle wedstrijden. 

Het Huish.Regelement Artikel 34 geeft ook aan:  Wedstrijdspelers/speelsters en coaches zijn verplicht in alle door de KNBSB of door de vereniging uitgeschreven wedstrijden, het volledig door het bestuur voorgeschreven clubkostuum te dragen. 

 Het clubkostuum heeft voorgeschreven sokken, broek, jacks, ondershirt, overshirt, cap voor wat betreft kleur en logo’s en enkel de voorgeschreven kledingstukken mogen gedragen worden .

 Indien een sponsor een team wil ‘aankleden’ dan kan men denken aan het verstrekken van tassen, sweaters e.d.  De werkwijze hiervoor is om een verzoek in te dienen bij het Bestuur waarin het voorstel van de sponsor beschreven wordt. Er zal dan o.a. gelet worden op kleurstelling, gebruik van GRYPHONS logo etc.  Indien het Bestuur goedkeuring verleent aan het voorstel is het toegestaan om het team hiervan te gaan voorzien.  Aan het voorgeschreven clubkostuum mogen geen wijzigingen aangebracht worden.